Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä:

Noomi Store

Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu
Y-tunnus: 2997873-1

Rekisteriasioita hoitavat henkilöt: 

Noomi Store:n henkilökunta 

e-mail: info@noomi.fi

Rekisterin nimi: 

noomi.fi- verkkokaupan asiakasrekisteri. 

Rekisterin käyttötarkoitus: 

noomi.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen, sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa, eikä tietoja luovuteta eteenpäin.

Yleistä:

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme, sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Noomi Store käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti. Saatamme myös tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa.

Käyttämällä palvelujamme, verkkosivustoamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme todennäköisesti pysty sinua myöskään palvelemaan.

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:  

  • sopimusvelvoitteidemme toteuttaminen
  • oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttämiseksi
  • asiakasviestintä ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • liiketoimintamme kehittäminen
  • palveluidemme kohdentaminen sinulle.

Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? 

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa sinulta itseltäsi yhteydenottojen yhteydessä tai myöhemmin palveluidemme käytön yhteydessä. Keräämme tietoa myös verkkosivustomme kävijätietoa Google Analytics -palvelun avulla, jotta voisimme analysoida ja kehittää sivustoamme entistäkin paremmaksi ja kohdentaa kävijöille relevanttia markkinointia sekä sisältöä.

Tyypillisesti saatamme saada suoraan sinulta seuraavia tietoja esimerkiksi yhteydenottosi yhteydessä:

  • Etu- ja sukunimi
  • Osoitetiedot 
  • Sähköpostiosoite 
  •  Tilaus- ja laskutustiedot
  • Puhelinnumero

Millä perusteella henkilötietoja käsitellään? :

Huolehdimme siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojesi käsittelemiselle. Saatamme käsitellä henkilötietojasi usealla eri perusteella. Käsittelemme tietojasi sopimuksen täytäntöönpanemiseksi ja oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi. Käsittelemme myös henkilötietojasi oikeutetun etumme nojalla, joka on palveluidemme tarjoaminen ja liiketoimintamme harjoittaminen ja kehittäminen. Joitakin henkilötietoja saatamme käsitellä myös suostumuksesi nojalla.

Kuka käsittelee tietojani ja luovutetaanko niitä kolmansille? 

Pääsääntöisesti henkilötietojasi käsittelee yrityksemme henkilöstöön kuuluvat henkilöt tehtäviään suorittaessaan. Saatamme myös ulkoistaa jotain henkilötietojen käsittelyä, kuten henkilötietojen tallennukseen ja käsittelyyn käytetyt tietojärjestelmät. Huolehdimme tällöin muun muassa sopimuksin siitä, että tietojesi luottamuksellisuus säilyy ja tietoja käsitellään myös muutoin lainmukaisesti. Saatamme myös luovuttaa tietoja muutoin sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi taikka lain tai toimivaltaisen viranomaisen sitä edellyttäessä. Saatamme myös luovuttaa tietojasi, mikäli olisimme osallisena yritys- tai liiketoimintakaupassa.

Luovutetaanko tietojani EU:n ulkopuolelle?

Henkilötietojasi ei lähtökohtaisesti luovuteta EU:n ulkopuolelle.

Kauan henkilötietojani säilytetään?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Pyrimme aika ajoin myös päivittämään tietojasi.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Tietojasi säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla, jotka on suojattu alan yleisten käytäntöjen mukaisesti. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville taikka luottamuksellisesti ja rajoitetusti palvelusopimusten perusteella asiakkaillemme. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Tietojen antamisen pakollisuus ja antamatta jättämisen seuraukset?

Jos et anna henkilötietoja tai salli niiden käsittelyä, emme todennäköisesti pysty palvelemaan sinua ja täyttämään toimintamme tarkoitusta. Niinpä jos et halua että käsittelemme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, pyydämme että yhteydenottosi yhteydessä mainitset asiasta.

Käytetäänkö verkkosivulla evästeitä ja mitä ne ovat?

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuston kävijälle. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet antavat meille tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme. Saatamme hyödyntää evästeitä palveluidemme ja verkkosivustomme kehittämiseksi, verkkosivuston käytön analysoimiseksi, sekä markkinoinnin kohdentamiseksi ja optimoimiseksi. Verkkosivuston käyttäjä voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön verkkoselaimensa asetuksista. Useimmat verkkoselaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.  

Millaisia oikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Suostumuksen peruuttaminen

Mikäli käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksen ilmoittamalla siitä meille, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@noomi.fi.

Pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja sekä saada tietää mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme. Lisäksi sinulla on oikeus saada täydentäviä tietoja henkilötietojesi käsittelyn perusteista.

Oikeus saada virheet korjatuksi

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet taikka muuten puutteelliset henkilötiedot.

Oikeus kieltää suoramarkkinointi

Voit kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksia varten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@noomi.fi.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Mikäli käsittelemme henkilötietojasi yleisen edun taikka oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kuin käsittelylle ei ole olemassa sellaista huomattavaa syytä, joka syrjäyttäisi sinun oikeutesi taikka käsittely ei ole tarpeen oikeudellisen vaateen hoitamiseksi. Huomaathan, että tässä tilanteessa emme todennäköisesti pysty palvelemaan enää sinua.

Oikeus rajoittaa käsittelyä

Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vaatia, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus saada tiedot siirretyksi

Mikäli olemme käsitelleet tietojasi suostumuksesi perusteella tai sopimuksen täyttämiseksi, sinulla on oikeus saada meille sähköisesti toimittamasi tiedot yleisesti käytetyssä muodossa, jotta tiedot voitaisiin siirtää toiselle palveluntarjoajalle.

Miten voin toteuttaa oikeuteni?

Voit toteuttaa edellä kuvatut oikeutesi ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@noomi.fi. Pyydämme sinua samalla mainitsemaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä liittämään viestiisi passi-, ajokortti- tai muun henkilötodistuskopion, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi. Mikäli katsot, että henkilötietojesi käsittely ei ole lainmukaista, voit myös tehdä valituksen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta päivittää?

Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme taikka tietosuojaperiaatteidemme muuttuessa. Päivitykset voivat tulla ajankohtaisiksi myös lainsäädännön muuttuessa. Muutokset tulevat voimaan, kun olemme julkaisseet päivitetyn tietosuojaselosteen. Pyydämmekin sinua siitä syystä tutustumaan tämän tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisin väliajoin.

Mihin voin ottaa yhteyttä tietosuoja-asioissa?

Yhteystiedot:

Noomi Store

info@noomi.fi

Selaa tuoteryhmiä

Ostoskorisi on tyhjä

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Sitoudumme noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Tilausohjeet ja tilauksen tekeminen

  • Asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi tilatakseen tuotteita Noomi Store - Noomi.fi verkkokaupasta.
  • Toivomme ensisijaisesti, että rekisteröityisitte käyttäjäksi, näin saatte aina ensimmäisten joukossa tietoa mm. tuoteuutuuksistamme.
  • Tilatessanne toimituskulut lisätään tilaukseen automaattisesti ostoskoriinne. Eteneminen tapahtuu ohjelman ohjeiden mukaisesti ja lopuksi voitte valita maksutavan.
  • Katso maksutavat erikseen tarkemmin välilehdeltä: maksutavat
  • Tilausvahvistus tulee automaattisesti sähköpostiinne.
  • Jos jokin tuote on meiltä tilapäisesti loppunut, ilmoitamme siitä välittömästi teille. Näin voi joskus käydä, koska verkkokauppamme varasto on sama kuin myymälämme. 
  • Voimme halutessanne tarjota puuttuvan tuotteen tilalle toista tuotetta.
  • Emme yhdistä eri aikoina vastaanotettuja tilauksia. 
  • Pidätämme oikeuden hintojen vaihteluihin ja muutoksiin verkkokauppamme ja myymälämme välillä. 
  • Pidätämme oikeuden toimitustapojen muutoksiin kampanjoiden aikana.
  • Voit valita toimituksesi Matkahuollon tai Postin kautta, olethan tarkkana toimitustapaa valitessasi, emme muuta toimitustapaa enää tilauksen saavuttua.
  • Ilmaiset toimituskulut kampanjoissa Noomi Store - Noomi.fi pidättää oikeuden käyttää sen hetkistä edullisinta toimitustapaa.

Tärkeää tietää toimitusehdoistamme

  • Emme käsittele vaihtoja, nopeammin saat uuden tuotteen tilalle tekemällä uuden tilauksen. Palautuksesta peritään palautuskulu 3,95€.  Myymäläpalautuksista ei veloiteta palautuskulua.
  • Postin ja Matkahuollon noutamattomista lähetyksistä veloitamme vähintään 14,50 € postitus- ja käsittelykuluja. Kulu perustuu todellisiin kustannuksiin, joita syntyy noutamattomasta lähetyksestä. Noutamatta jättäminen ei ole sama kuin peruuttaminen. 
  • Mikäli yli 100 €:n tilauksesta palautetaan osa ja tämän jälkeen tilauksen arvo jää alle 100€, toimituskulut veloitetaan normaalisti käytetyn toimitustavan mukaan.
  • Postin Kotipaketti on tilaussummasta riippumatta maksullinen, 9,90€ kaikkialle Suomeen. Kun asiakas tekee palautuksen koko tilaukselta, lähettäjän on korvattava postituskulu halvimman toimitustavan mukaan. 
  • Jos tilauksesi on sisältänyt kampanjatuotteen, esimerkiksi maksuttoman kylkiäisen, kylkiäinen tulee joko maksaa tai palauttaa, jos siihen oikeuttavat ehdot eivät palautuksen jälkeen täyty. Sama koskee myös paljousalennuksia.
  • Emme voi lunastaa postiennakkolähetyksiä.
  • Palautus tulee tehdä samalla toimitustavalla kuin tilaus. 
  • Ilmoitathan palautuksesta 14 vrk:n sisällä paketin vastaanottamisesta sähköpostilla info@noomi.fi , ilmoita tällöin tuotteet, jotka aiot palauttaa. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa palautuksen mukaan palautuslomakkeen, joka löytyy linkkinä tilausvahvistuksesta.
  • Käsittelemme normaalisti palautukset 7 vrk:n aikana paketin saapumisesta. 
  • Klarna maksaa palautukset heidän ehtojensa mukaisesti, joten monissa maksuun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan heihin.
  • Nouto myymälästä -tilauksia säilytetään kolme viikkoa, jonka jälkeen tilauksesta tehdään palautus. Palautuksesta vähennetään käsittelykulut 3,95€.

Mikäli havaitset tuotteessa jotain vikaa, olethan yhteydessä pikaisesti asiakaspalveluumme: info@noomi.fi

Yleiset kauppaehtomme

Asiakassuhde kanssamme syntyy, kun tilaat tarjoamiamme tuotteita. Samalla hyväksyt yleiset kauppaehtomme:

Tuote- ja hintatiedot

Kaikkien tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnaston hinnat eivät sisällä toimituskuluja, ellei asiasta ole muuta ilmoitettu. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus ja kulut

Tilaukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon palveluja käyttäen. Asiakas voi myös noutaa tilauksensa liikkeestämme Oulun Kauppakeskus Ideaparkista, jolloin toimituskuluja ei tule. Ostaja maksaa valitsemansa toimitustavan kulut, ellei muuta ole mainittu. Palauttaminen myymälään on maksutonta.

Huom! Emme toimita Ahvenanmaalle ALV 0% toimituksia. Toimitukset Ahvenanmaalle kuitenkin onnistuvat, ja sisältävät arvonlisäveron samalla tavalla kuin muuallekin toimitetut tuotteet. Toimitamme toistaiseksi vain Suomeen tehtyjä tilauksia!

Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Ostoskori lisää automaattisesti toimituskulut tilauksen loppusummaan. Tilauksen toimituskuluihin vaikuttaa PAINO ja TILAVUUS. (ei pelkästään paino)

MATKAHUOLTO
0-300 g (XXS-Paketti)2,90 €
0-3000 g3,90 €
POSTI
0 - 300 g (Pikkupaketti)4,50 €
0 - 500 g5,90 €
500 - 5000 g7,90 €
5000 g  >12,90 €

Postin Kotipaketti 

9,90 €


Toimitusaika

Pääsääntöisesti arkisin klo 13:00 mennessä tulleet Matkahuollon tilaukset lähetetään jo samana päivänä. Sen jälkeen tilatut tilaukset lähtevät seuraavana arkipäivänä. Viikonloppuna tulleet tilaukset lähetetään maanantaina. Postin tilaukset toimitetaan tilaus- tai sitä seuraavana päivänä postin jakeluun.

Toimitus kestää yleensä yhden päivän. Postista tai Matkahuollon pakettipisteestä noudettava paketti on yleensä noudettavissa seuraavana arkipäivänä. Katso tarkemmat toimitusajat osoitteeseesi Postin ja Matkahuollon sivuilta. Postin Kotipaketti toimitetaan tavallisemmin tilausta seuraavana tai sitä seuraavana arkipäivänä. Posti ottaa asiakkaaseen yhteyttä toimitusajankohdasta. 

Mikäli tuotetta ei ole varastossamme, tavara lähtee heti kun tavara saapuu varastoomme. 

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa monella eri maksutavalla:

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. KLARNAN LASKULLA SAAT 30 VUOROKAUTTA KOROTONTA JA KULUTONTA MAKSUAIKAA. 

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia) - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99770 (ark. klo 9:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.  

Toimittamatta jättäminen

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta luottotietoihin, puutteellisiin henkilötietoihin, virheelliseen tilaukseen tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten. Tällaisissa tapauksissa mahdollisesti maksetut maksut palautetaan asiakkaalle.

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa ja käyttämättömiä. Tuotteiden tulee myös olla edelleen myyntikelpoisia. Jos tuotteella on tapahtunut jotain asiakkaasta riippumatonta, olethan siitä yhteydessä ennen palautuksen tekemistä. Palauta tuote aina alkuperäispakkauksessaan, sekä hintalaput paikallaan, samalla toimitustavalla kuin alkuperäinen tilaus. Ilmoita palautuksesta sähköpostilla tai tulosta ja täytä tilausvahvistuksesta palautuslomake. Palautuspaketista tulee selvitä lähettäjän nimi, jotta palautus osataan kohdistaa oikealle tilaukselle. Pelkkä sähköposti ei tähän riitä. Palautusten välttämiseksi lue huolellisesti tuotteen tiedot ja kysy rohkeasti: (info@noomi.fi) Palautuskulu 3,95€ vähennetään palautusta käsiteltäessä. Kun koko tilaus palautetaan, palautamme postikulut halvimman toimitustavan mukaan. Kotipaketin palautus toimii samalla tavalla kuin noudettavien pakettien palautus. Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutus. Emme vastaanota palautuksia, jotka ovat tehty yli 14 vrk lähetyksen vastaanottamisesta.

Asiakaspalautukset Matkahuollolla

Palauta Matkahuollon pakettisi seuraavasti. Vie asiakaspalautus pakettisi lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen ja ilmoitat sen olevan asiakaspalautus Noomi Storelle. Sinun ei tarvitse maksaa lähetyskuluja, koska meillä on asiakaspalautussopimus Matkahuollon kanssa. Palautuskulu 3,95 € vähennetään palautuksen käsittelyn yhteydessä. Säilytä kuitti palautuksesta kunnes maksu on hyvitetty. Paketista tulee näkyä selvästi lähettäjän nimi, joko paketin päällä tai sisällä. Muutoin emme tiedä mille tilaukselle palautus tulee kohdistaa. 

Paketissa tulee aina olla osoitteemme ja palautustunnus: 9536657

ASIAKASPALAUTUS

Noomi Store
Ritaharjuntie 49
90540 Oulu


Asiakaspalautukset (paketti) Postilla

Palauta Alle 300 g lähetykset pikkupakettina ja sitä painavammat postipakettina. Palauttaessasi tuotteita, viet sen vain lähimpään Postiin, ja ilmoitat sen olevan asiakaspalautus Noomi Storelle. Meillä on asiakaspalautussopimus Postin kanssa, joten sinun ei tarvitse maksaa postituskuluja. Palautuskulu 3,95€ vähennetään palautuksen käsittelyn yhteydessä. Paketissa tulee aina olla osoitteemme. Säilytä kuitti palautuksesta kunnes maksu on hyvitetty. Paketista tulee näkyä selvästi lähettäjän nimi, joko paketin päällä tai sisällä. Muutoin emme tiedä mille tilaukselle palautus tulee kohdistaa.

Paketissa tulee aina olla osoitteemme ja palautustunnus: 655798

ASIAKASPALAUTUS

Noomi Store 
Ritaharjuntie 49
90540 Oulu


Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee Postin pisteellä tai Matkahuollossa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin (info@noomi.fi)

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassanne tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös yllä mainitun 14 päivän jälkeenkin. Pyydämme Teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän sisään vian havaittuanne, sivustomme tai sähköpostimme kautta tai puhelimitse. Näin voimme korjata tilanteen mahdollisimman nopeasti. Teemme AINA lopullisen päätöksen virheen korvattavuudesta, kun tuote on saapunut liikkeeseemme ja näemme virheen luonnossa.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Noomi Store – Noomi.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Noomi Storen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta Noomi Storen toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta tai tilanteesta kuten kuolemasta, sairaudesta tai muusta vähäisemmästä tai inhimillisesti perusteltavissa olevasta esteestä tai häiriöstä.

Tarvittaessa saat lisäinfoa toimitus- / käyttöehdoista sähköpostin info@noomi.fi

Muuta

Ilmoittamianne henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja niitä ei luovuteta ulkopuolisille. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, mihin tahansa liittyen, vastaamme niihin mielellämme sähköpostilla info@noomi.fi

Jos sinulla on ideoita tai toiveita, otamme niitä mielellämme vastaan. Haluamme kehittää verkkokauppaamme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit